Variakoor boekt succes met vernieuwd repertoire

De laatste 4 weken werden meerdere optredens verzorgd. Zo was er op 31 mei een bezoek aan verzorgingshuis Lucia in Breda en op Pinksterzaterdag 3 juni deelname aan het Vòlkoren-festival in Middelburg. Er werden door ons koor moderne liedjes ten gehore gebracht soms gevoelig en dan weer heel vrolijk. Het publiek reageerde erg enthousiast hierop. Op 10 juni waren we welkom in verpleeghuis Leystroom in Breda. Hier verzorgde het koor een gezellige middag met klassieke meezingers en nummers uit het nieuwe repertoire. Zaterdag 24 juni waren we te gast op het korenfestival van smartlappenkoor La Misère in Zevenbergen. Het werd een echt feest waarbij de aanwezige koren zich allemaal van hun beste kant konden laten zien. Het was een geslaagde middag ondanks het feit dat de zon het af liet weten.