Optreden Variakoor in Kroonestede

Het optreden onlangs op 11 oktober van het Variakoor in Kroonestede was een groot succes.
Na lange tijd kon het koor weer een optreden verzorgen. Vanwege corona waren de mogelijkheden eerder lange tijd niet aanwezig. Het eerste nieuwe moment was echter in mei toen het 15-jarig bestaan werd gevierd in het Strooienhuis waarbij ook meedere koren waren uitgenodigd.
Nu dan eindelijk een gezellige muziekale middag in het mooie gastvrije Kroonestede waarbij alle bewoners van harte welkom waren. Onder leiding van dirigent Louis van Gasteren en met medewerking van 2 accordeonisten werd 2 maal 3 kwartier opgetreden. De bewoners genoten volop en zongen mee met bekende liedjes. Het repertoire bestond uit nederlandstalige oude zeer bekende maar ook nieuw uitgebrachte liedjes.
Momenteel wordt door het koor ook het Kerstprogamma gerepeteerd dat door hen graag in de vorm van een mooie muziekale Kerstmiddag in een verzorgingstehuis zou worden verzorgd.
Bij ons koor zijn nieuwe leden van harte welkom. Zoals overal is ons ledenbestand door corona verminderd. Ben je 55plus en zing je graag kom dan eens een avond luisteren en/of meezingen. Iedere week is er repetitie in het Strooienhuis aan de Hoevenseweg van 19.30 tot 22.00 uur met tussendoor een pauze en na afloop gezellig nablijven.