Variakoor Hoeven druk met vier kerstoptredens

Het Variakoor is sinds oktober wekelijks nieuwe kerstnummers aan het instuderen. Hiermee hoopt het koor enkele vlotte, minder bekende, liedjes in het repertoire op te nemen.

Natuurlijk worden ook de traditionele nostalgische liedjes geoefend om zo een mooi volledig programma te brengen. Er staan 4 kerstoptredens gepland.

Zaterdag 17 december van 13.30 tot 15.00 uur in Winkelcentrum Tolberg Roosendaal. Voor iedereen toegankelijk, ’n leuke locatie met kerstmarkt waar het koor ’n heel gevarieerd programma laat horen. Tevens enkele mooie gevoelige nummers, die goed passen in deze kersttijd.

19 december is het koor nogmaals in Roosendaal zaal Burgerhout .Voor besloten gezelschap.

21 december word Kroonestede in Hoeven bezocht en in kerstsfeer gebracht met ’n heel mooi programma in 2 gedeelten. Aanvangstijd 14.00 uur.

23 december is er ‘ n optreden in verzorgingshuis Leijstroom. Daar kunnen de bewoners, familie en personeel genieten van ons kerstaanbod. De bekende kerstliedjes worden daar zeer op prijs gesteld en menigeen zal mee gaan zingen.

Na al de kerstdrukte gaat het koor op”volle toeren”aan de slag met het reguliere repertoire waarin ook diverse nieuwe liedjes zijn opgenomen. 13 januari is er ’n optreden tijdens de Ouderenbeurs in Veldhoven. Ook daar wil het koor zich van hun beste kant laten horen. Deze dag vervoer met bus, dus dat belooft “gezellig” te worden. Echtgenoten kunnen ook mee. Bij thuiskomst in het Strooienhuis ’n Nieuwjaarsborrel en staat er ’n heerlijke warme maaltijd klaar.

Kom eens luisteren, meer informatie? Bezoek de website www.variakoor.nl