Het Variakoor start het achtste seizoen.

Met een gezellige barbecue is het startsein gegeven voor het achtste zangseizoen.

In ons clubhuis “Het Strooienhuis” aan de Hoevenseweg kwamen de leden (inmiddels 42) ’s middags rond half zes bij elkaar om het seizoen culinair te openen. Na de “maaltijd”werd onmiddellijk begonnen met het inzingen. De zangeressen en zangers  hadden zes weken rust gehad,er moest dus weer het nodige geoefend worden aan de stemtechniek.

Het eerste optreden ,in de Leystroom te Breda ,heeft reeds plaatsgehad.

Op het programma staan ook al optredens te Noordhoek/Klundert, Terheijden en Rucphen gepland.

Zoals bij veel gemengde koren willen wij ook graag in het bijzonder alten en bassen verwelkomen. Wij zijn een regionaal koor.

Wil je nader kennismaken met ons koor,dan ben je van harte welkom op donderdagavond kwart voor acht in ons clubgebouw.